Odnośniki
- Index
- Kabhi.Khushi.Kabhie.Gham[2001]cd1, BOLLYWOOD, Kabhi Khushi Kabhie Gham (Czasem słońce, czasem deszcz) (2001)
- Kabhi Khushi Kabhie Gham, FILMY BOLLYWOOD, ◄ Kabhi Khushi Kabhie Gham - Czasem słońce czasem deszcz (2001)
- Kabhi Alvida Naa Kehna - Nigdy nie mów żegnaj CD1 [2006](2), BOLLYWOOD, Nigdy nie mów żegnaj
- Ken Albala-Cooking in Europe 1250-1650 -Green, Kuchnia Cooking and Food
- Kiszka pasztetowa, KUCHNIA-ZIOŁA-GOTOWANIE, KISZKI, krupnioki, pasztety, salcesony
- Khoobsurat 2014 Hindi 720p DvDRip x264 AAC...Hon3y, Bollywood, napisy pl
- Kebab, KUCHNIA-ZIOŁA-GOTOWANIE, GRILL, ruszt, pizza, tarta, ognisko, fastfood
- Kiszka wątrobiana obornicka, KUCHNIA-ZIOŁA-GOTOWANIE, KISZKI, krupnioki, pasztety, salcesony
- Kaho Naa Pyaar Hai cd2, Bollywood
- Kaho Naa Pyaar Hai cd1, Bollywood
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- anetpfajfer.opx.pl
Khorma z kurczaka, ★ strefa Bollywood!!, ✰ kuchnia indyjska
[ Pobierz całość w formacie PDF ]Khorma z kurczakaTak przyrzadzony kurczak najlepiej smakowal bedzie z ugotowanym na sypko ryzem basmaticzas: 40 minut + 1 godzina marynowania miesaliczba porcji: 6skladniki: 8 piersi kurczaka2 cebule150 ml naturalnego jogurtu1 lyzeczka mielonych migdal�w100 ml oleju2 lyzeczki swiezego tartego imbiru2 lyzeczki zmiazdzonego czosnku1 lyzeczka mielonej kolendry2 lyzeczki garam masala1 lyzeczka chilli w proszku1 lyzeczka nasion kminkus�lswieze liscie kolendryzielona papryczka chilliprzyrzadzanie: W duzej misce wymieszac imbir, czosnek i przyprawy oraz migdaly. Dodac jogurt i dokladnie wymieszac.Tak przygotowana marynate pokryc oplukane wczesniej i oszuszone piersi z kurczaka (jesli sa duze, pokroic na mniejsze kawalki).Odstawic do lod�wki na godzine.Na duzej patelni rozgrzac olej. Wrzucic cebule i smazyc na zloty kolor. Dodac mieso i smazyc kolejne 5-7 minut.Wlac wode (ok. 150 ml) i dusic pod przykryciem 25 minut. Dodac liscie kolendry i posiekana zielona chilli i dusic kolejne10 minut, mieszajac delikatnie raz na jakis czas. [ Pobierz całość w formacie PDF ]